نمک سدیم کازئین از شیر گاو برای استفاده در: تهیه جیرههای مبتنی بر کازئین برای بررسی اثر تغذیهای ویتامین E در جیرههای لارو پستلاروهای Litopenaeus vannamei. در سنجشی برای تعیین فعالیت محلول سه آنزیمی حاوی تریپسین، کیموتریپسین و پپتیداز
مطالعه ای برای بررسی اثرات تجویز سوماتوتروپین گاوی (bST) و تزریق کازئین شیردان بر متابولیسم نیتروژن در گاوهای هلشتاین
به عنوان یک ماده تشکیل دهنده محلول مسدود کننده در ایمونوبلات.
آلفا کازئین ممکن است یک ایمونوژن در کودکان خردسال باشد و آنتی بادی های ضد آلفا کازئین واکنش متقاطع قوی با انسولین دارند. این اثر ممکن است خودایمنی غیرمعمول انسولین را توضیح دهد، اما به نظر نمی رسد که به دیابت نوع I پیشرفت کند.
نمک سدیم کازئین از شیر گاو یک فسفوپروتئین است. چهار نوع اصلی کازئین وجود دارد که تقریباً 80٪ از کل پروتئین شیر گاو را تشکیل می دهند: α-s1 کازئین، α-s2 کازئین، β-کازئین و κ-کازئین. کازئین به عنوان ماده اصلی محافظ در شیر پیشنهاد شده است.
کمپانی سیگماآلدریچ (Sigma) یکی از شرکتهای تأمین کننده مواد شیمیایی و تحقیقاتی است و محصولات مرتبط با رسوراترول را نیز عرضه میکند. این شرکت برخی از محصولاتی را که حاوی رسوراترول هستند، شامل پودر رسوراترول، محلولهای حلال رسوراترول و کپسولهای رسوراترول عرضه میکند. این محصولات برای استفاده در تحقیقات علمی در زمینههای مختلف، از جمله تحقیقات مرتبط با سلامتی، بیماریهای مرتبط با سن و پیشگیری از بیماریهای مرتبط با التهابات، استفاده میشوند.
شرکت شیمی اندیشان آریا وارد کننده اصلی محصولات سیگماآلدریچ است که نمک سدیم کازئین کد C8654 یکی از این موارد می باشد. این شرکت با ایجاد دفتر نمایندگی در کشور ترکیه واردات محصولات مرک و سیگماآلدریچ را میسر نموده تا بتواند مانع از ایجاد تحریم شده و محصولات شیمیایی را با انواع برندها به دست متقاضیان گرامی برساند
نمک سدیم کازئین (/ˈkeɪsiːn/ KAY-seen، از لاتین caseus “پنیر”) خانواده ای از فسفوپروتئین های مرتبط (αS1, aS2, β, κ) است که معمولا در شیر پستانداران بین 20 تا 60 درصد از پروتئین های شیر انسان یافت می شود. شیر گوسفند و گاو دارای محتوای کازئین بالاتری نسبت به سایر انواع شیر هستند و شیر انسان دارای محتوای کازئین به خصوص کم است.
کازئین کاربردهای متنوعی دارد، از جزء اصلی پنیر تا استفاده به عنوان افزودنی غذایی. رایج ترین شکل کازئین، کازئینات سدیم است. کازئین از سلولهای پستانی به شکل میسلهای کازئین کلوئیدی، که نوعی میعانات زیست مولکولی است، به شیر ترشح میشود.
نمک سدیم کلراید (Sodium Chloride) است که به عنوان یک نمک معمولی شناخته میشود و به طور گسترده در صنایع مختلف استفاده میشود. از سدیم کلراید به عنوان یک ماده آرامبخش مورد استفاده قرار میگیرد که به آن کازئین نیز گفته میشود. اما باید توجه داشت که کازئین به صورت تجاری از شیر گرفته میشود و با نمک سدیم کلراید هیچ ارتباطی ندارد.
در مواردی که به نمک سدیم کلراید به عنوان یک ماده آرامبخش اشاره شده است، این ماده به عنوان یک ماده تثبیتکننده برای حفظ طعم و افزایش ماندگاری مواد غذایی استفاده میشود. به عنوان مثال، نمک سدیم کلراید در تهیه گوشت های قرمز، سوسیس و کالباسها به عنوان یک ماده آرامبخش استفاده میشود.
به عنوان یک منبع غذایی، کازئین اسیدهای آمینه، کربوهیدرات ها و دو عنصر ضروری، کلسیم و فسفر را تامین می کند
شرکت سیگما آلدریچ (Sigma) یک شرکت پیشرو در زمینه تولید مواد شیمیایی، محصولات آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی است. برای مشاهده لیست قیمت محصولات سیگما می توانید به وب سایت آنها به آدرس www.sigmaaldrich.com مراجعه کنید. در این وب سایت می توانید به راحتی محصولات سیگما را بر حسب نام، شماره فهرست، دسته بندی، برند و… جستجو کنید. همچنین، می توانید با مشاهده فهرست محصولات در بخش های مختلف وب سایت، به راحتی به دسته بندی های محصولات سیگما دسترسی پیدا کنید.
نمک سدیم کلراید (Sodium Chloride) به عنوان یک ماده آرامبخش مورد استفاده قرار میگیرد که به آن کازئین نیز گفته میشود. این ماده به صورت تجاری از شیر گرفته میشود و در تهیه مواد غذایی مختلف به کار میرود.
به طور کلی، کازئین در تهیه محصولات شیری مانند پنیر، ماست و محصولات پروتئینی مانند نوشیدنیهای پروتئینی و مکملهای غذایی استفاده میشود. از جمله کاربردهای نمک سدیم کازئین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- استفاده در صنایع غذایی: نمک سدیم کازئین به عنوان یک ماده تثبیت کننده برای حفظ طعم و افزایش ماندگاری مواد غذایی مانند گوشت قرمز، سوسیس و کالباسها به کار میرود.
2- استفاده در تهیه نوشیدنیهای پروتئینی: این ماده به دلیل داشتن خواص آرامبخشی و تثبیتکننده، در تهیه نوشیدنیهای پروتئینی مانند شیک پروتئینی و مکملهای غذایی به کار میرود.
3- استفاده در صنعت داروسازی: نمک سدیم کازئین به عنوان یک ماده آرامبخش در تهیه برخی از داروها مانند ضد دردها و آرامبخشها استفاده میشود.
4- استفاده در صنایع صابون سازی: نمک سدیم کازئین در تهیه برخی از صابونها به عنوان یک ماده نرم کننده و آرامبخش مورد استفاده قرار میگیرد.
به طور کلی، نمک سدیم کازئین در صنایع مختلف به عنوان یک ماده آرامبخش و تثبیتکننده مورد استفاده قرار میگیرد.
شرکت شیمی اندیشان آریا که نمایندگی سیگماآلدریچ در ایران، با همکاری کارشناسان مجرب خود در بخش فنی و فروش، جهت تامین مواد اولیه پژوهش های تحقیقاتی ماده نمک سدیم کازئین کد C8654 با کیفیت بالا و قیمت مناسب را فراهم نموده است. شما می توانید جهت خرید این ماده با بخش فروش شرکت شیمی اندیشان آریا تماس حاصل بفرمایید و پس از دریافت پیش فاکتور و اطمینان حاصل نمودن از صحت نام محصول، کد، شماره CAS نامبر مواد شیمیایی درخواستی اقدام به ثبت سفارش نمایید تحویل کالاهای خریداری شده و زمان تحویل آنها به صورت زیر می باشد.
زمان ارسال سفارشات از انبار: ۲۴ تا ۴۸ ساعت کاری می باشد
نحوه ارسال کالای مشتریان: تهران توسط پیک
ارسال شهرستان: توسط شرکت های حمل و نقل ( ترمینال، پست، تیپاکس)
بیوشیمی نمک سدیم کازئین شامل مطالعه و تحلیل ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی این ماده است. این اقدامات برای درک بهتر از خواص و کاربردهای نمک سدیم کازئین و همچنین برای تولید محصولات بهتر و با کیفیت تر از این ماده انجام میشوند.
بیوشیمی نمک سدیم کازئین شامل موارد زیر است:
1- بررسی ویژگیهای شیمیایی: این شامل بررسی ویژگیهای شیمیایی نمک سدیم کازئین همچون ترکیب شیمیایی، ساختار مولکولی، خواص فیزیکی و شیمیایی مانند حلالیت، دانسیته، pH و غیره میشود.
2- بررسی خواص آنزیمی: در این مرحله، خواص آنزیمی نمک سدیم کازئین مورد بررسی قرار میگیرد. این شامل بررسی ویژگیهای کاتالیزی آنزیمهای موجود در نمک سدیم کازئین مانند پروتئاز، لیپاز و آمیلاز است.
3- بررسی خواص آرامبخشی: در این مرحله، خواص آرامبخشی نمک سدیم کازئین مورد بررسی قرار میگیرد. این شامل بررسی تأثیرات نمک سدیم کازئین بر روی سیستم عصبی مرکزی و آرامش بخشی به بدن است.
4- بررسی خواص تغذیهای: در این مرحله، خواص تغذیهای نمک سدیم کازئین مورد بررسی قرار میگیرد. این شامل بررسی ارزش غذایی، تأثیرات بر روی سیستم گوارش و میزان جذب غذا و مواد مغذی است.
5- بررسی کاربردها: در این مرحله، کاربردهای نمک سدیم کازئین در صنایع مختلف مورد بررسی قرار میگیرد. این شامل مطالعه کاربردهای نمک سدیم کازئین در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی است.
در کل، بیوشیمی نمک سدیم کازئین شامل بررسی و تحلیل ویژگیهای شیمیایی، فیزیکی، آنزیمی، آرامبخشی، تغذیهای و کاربردهای این ماده است.
بله، میتوانم به شما چند مثال از کاربردهای نمک سدیم کازئین در صنایع غذایی بدهم:
1- تهیه محصولات پروتئینی: نمک سدیم کازئین به عنوان یک ماده آرامبخش و تثبیتکننده در تهیه محصولات پروتئینی مانند نوشیدنیهای پروتئینی، مکملهای غذایی و شیک پروتئینی استفاده میشود.
2- تهیه گوشتهای فرآوری شده: نمک سدیم کازئین به عنوان یک ماده آرامبخش و تثبیتکننده در تهیه گوشتهای فرآوری شده مانند سوسیس و کالباسها استفاده میشود.
3- تهیه محصولات شیری: نمک سدیم کازئین به عنوان یک ماده آرامبخش در تهیه محصولات شیری مانند پنیر، ماست و کره استفاده میشود.
4- تهیه نان صنعتی: نمک سدیم کازئین به عنوان یک ماده تثبیتکننده در تهیه نان صنعتی به کار میرود.
5- تهیه غذاهای آماده: نمک سدیم کازئین به عنوان یک ماده تثبیتکننده و حفظ کننده طعم در تهیه برخی از غذاهای آماده مانند پیتزا، کنسروهای گوشتی و ماهی استفاده میشود.
6- تهیه نوشیدنیهای گازدار: نمک سدیم کازئین به عنوان یک ماده تثبیتکننده در تهیه نوشیدنیهای گازدار مانند نوشابه به کار میرود.
در کل، نمک سدیم کازئین در صنایع غذایی به عنوان یک ماده آرامبخش، تثبیتکننده و حفظکننده طعم استفاده میشود.
کازئین حاوی تعداد زیادی آمینو اسیدهای پرولین است که مانع از تشکیل موتیف های ساختاری ثانویه پروتئین ها می شود. همچنین هیچ پل دی سولفیدی وجود ندارد. در نتیجه ساختار سوم نسبتا کمی دارد. نسبتاً آبگریز است و به همین دلیل آن را در آب ضعیف می کند. این ماده در شیر به عنوان سوسپانسیون ذرات به نام میسل کازئین یافت می شود که فقط شباهت محدودی با میسل های نوع سورفکتانت نشان می دهد به این معنا که قسمت های آبدوست در سطح قرار دارند و کروی هستند.
با این حال، برخلاف میسل های سورفکتانت، داخل یک میسل کازئینی بسیار هیدراته است. کازئین های موجود در میسل ها توسط یون های کلسیم و فعل و انفعالات آبگریز در کنار هم نگه داشته می شوند. هر یک از چندین مدل مولکولی می تواند ترکیب ویژه کازئین در میسل ها را توضیح دهد. یکی از آنها پیشنهاد می کند که هسته میسلی توسط چندین زیرمیسل تشکیل شده است، محیطی متشکل از ریزگردهای κ-کازئین است.
مدل دیگری نشان میدهد که هسته توسط فیبریلهای مرتبط با کازئین تشکیل شده است. در نهایت، جدیدترین مدل پیوند دوگانه ای را در بین کازئین ها برای ژل شدن پیشنهاد می کند. هر سه مدل، میسل ها را به عنوان ذرات کلوئیدی تشکیل شده توسط دانه های کازئین در مولکول های محلول κ-کازئین در نظر می گیرند.
نقطه ایزوالکتریک کازئین 4.6 است. از آنجایی که PH شیر 6.6 است، کازئین دارای بار منفی در شیر است. پروتئین خالص شده در آب نامحلول است. در حالی که در محلول های نمک خنثی نیز نامحلول است، به راحتی در قلیاهای رقیق و محلول های نمکی مانند اگزالات سدیم آبی و استات سدیم پخش می شود.
آنزیم تریپسین می تواند پپتون حاوی فسفات را هیدرولیز کند. از آن برای تشکیل نوعی چسب آلی استفاده می شود.
شرکت شیمی اندیشان آریا یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی و آزمایشگاهی بخصوص محصولات (سیگماآلدریچ) نمک سدیم کازئین کد C8654 می باشد. این شرکت در زمینه واردات این محصولات از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت تهیه این محصولات (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید و یا از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول به همراه میزان نیاز خود را ارسال تا در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید. امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری نمائیم.
جهت محصولات بیشتر واستعلام سریع قیمت خرید نمک سدیم کازئین کد C8654 میتوانید از طریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.
021-66835637 (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292 (24ساعت)